🥂 Degustační večer s Davidem Viktorinem
Na sobotu 6. prosince 2025 od 18 hodin jsme pro vás připravili výjimečný gastronomický zážitek – 6chodovou degustační večeři, kterou pro naše hosty osobně připraví šéfkuchař David Viktorin.
David patří mezi špičku české gastronomie. V minulosti působil jako šéfkuchař v uznávaných restauracích U Kastelána a Borgo Agnese, které se pravidelně umisťovaly v TOP 10 podniků v Česku. Dnes stojí v čele kuchyně Chateau Petit – Hraniční zámeček v Lednicko-valtickém areálu, kde tvoří pokrmy z vlastní zahrady plné zapomenutých rostlin a netradičních surovin. Získal také ocenění Restauratér roku 2023 od Asociace hotelů a restaurací ČR a můžete ho znát z televizních pořadů Hell’s Kitchen Česko, Souboj na talíři nebo Jak to bylo, šéfe.
Těšit se můžete na šest chodů plných překvapení, které propojí sezónní suroviny, výrazné chutě a precizní řemeslo.
Na místě bude možné zakoupit i párování vín ke každému chodu.
Připravované menu
- Amuse bouche
Foie gras, černý bez, povidla, slivovice, brioche
Květákový krém, tvarůžek, petržel
Candát, černý kořen, kimchi, kaviár
Daněk, houby, kapusta, kampotský pepř, brusinka
Rakytník, hnědé máslo, slaný karamel, pekan
Petit fours
📅 Kdy?
Sobota 6. prosince 2025 od 18:00
📍 Kde?
Luční penzion, Česká Skalice – Zájezd 82
💵 Cena?
1 790 Kč / osoba
(párování vín je možné zakoupit zvlášť na místě)
KOUPIT VOUCHER |
Pro rezervaci svého místa nebo více informací nás neváhejte kontaktovat
na telefonním čísle +420 603 345 565 nebo
na emailu: restaurace@lucnipenzion.cz
Kapacita je jako vždy omezena!
REZERVOVAT |
Těčíme se na vás!
⚠️ Podmínky rezervace
Rezervace je závazná po potvrzení z naší strany.
V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před začátkem akce si vyhrazujeme právo účtovat 100 % storno poplatek z ceny menu.
Pokud za sebe vyšlete náhradníka, samozřejmě poplatek neúčtujeme.
Děkujeme za pochopení – tyto podmínky nám pomáhají zajistit hladký průběh večera a vyhnout se zbytečným ztrátám surovin i práce kuchařů.