Degustační večer s Romanem Dolejšem
Přijďte zažít večer, který propojí francouzskou eleganci, svěží nápady a špičkové suroviny. V sobotu 28. března od 18 hodin pro vás Roman Dolejš – šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z Lyonu, Paříže i pražských ikonických restaurací – připraví výjimečné 6chodové degustační menu.
Roman vařil mimo jiné ve Francii, kde si zamiloval tamní kuchařskou filozofii: čerstvost, preciznost a chuť na prvním místě. Prošel stážemi v michelinských restauracích, pracoval jako zástupce šéfkuchaře v La Perle De Prague a jeho práci před časem ocenil i prestižní gastronomický průvodce Gault & Millau.
Dnes propojuje klasickou francouzskou techniku s moderní kreativitou. Nebojí se experimentovat – a to nejen s japonskými či thajskými vlivy, jak se ve světě stává stále běžnější, ale i s českou a rakousko-uherskou tradicí. Jak sám říká:
„Když kuchař ví, co s čím zkombinovat, je úspěch zaručen.“
Těšit se můžete na večer plný překvapení, výrazných chutí a perfektně vyladěných detailů. Roman patří k těm kuchařům, kteří si hrají, ale nikdy neuhnou od poctivého základu. Nízkoteplotní úpravy, precizní techniky, čerstvé suroviny – a hlavně jeho nezaměnitelný rukopis.
Přijďte ochutnat kuchyni, která má duši.
MENU PŘIPRAVUJEME
📅 Kdy?
Sobota 28. března 2026 od 18:00
📍 Kde?
Luční penzion, Česká Skalice – Zájezd 82
💵 Cena?
v předprodeji 1 690 Kč / osoba
na místě 1790 Kč/ osoba
(párování vín bude možné zakoupit zvlášť na místě)
REZERVOVAT |
Pro rezervaci svého místa nebo více informací nás neváhejte kontaktovat
na telefonním čísle +420 603 345 565 nebo
na emailu: restaurace@lucnipenzion.cz
Kapacita je jako vždy omezena!
Těšíme se na vás!
🎁 Tip: Chcete potěšit své blízké nezapomenutelným zážitkem? Na tuto akci lze vystavit dárkový voucher.
KOUPIT VOUCHER |
Podmínky rezervace
Rezervace je závazná po potvrzení z naší strany.
V případě zrušení rezervace méně než 24 hodin před začátkem akce si vyhrazujeme právo účtovat 100 % storno poplatek z ceny menu. Pokud za sebe vyšlete náhradníka, samozřejmě poplatek neúčtujeme.
Děkujeme za pochopení – tyto podmínky nám pomáhají zajistit hladký průběh večera a vyhnout se zbytečným ztrátám surovin i práce kuchařů.